Σημαντική διάκριση των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ στη διεθνή εμπορική έκθεση BIOEXPO στη Βαρσοβία

Η εταιρεία ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε. συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη πρεμιέρα της διεθνούς εμπορικής έκθεσης βιολογικών προϊόντων (τροφίμων και μη) BIOEXPO, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία στις 11 με 13 Οκτωβρίου 2019.

Ανάμεσα σε εκατοντάδες bio, eco & οργανικά προϊόντα, τα Ελληνικά φυσικά προϊόντα υγιεινής και καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ ξεχώρισαν στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών αποσπώντας το πρώτο διεθνές βραβείο στην κατηγορία Beauty & Cleaning!

Διεθνής Εμπορική Εκθεση Βιολογικών Προϊόντων Τροφίμων BIOEXPO Βαρσοβίας - 1η Βράβευση Αρκάδι

Παράλληλα, αξιοσημείωτο & ενθουσιώδη ήταν το ενδιαφέρον αλλά και η συμμετοχή των επισκεπτών της BIOEXPO κατά την πραγματοποίηση της ημερίδας με θέμα «το δέρμα μας και οι επιπτώσεις από την χρήση καθαριστικών προϊόντων», όπου στελέχη της εταιρείας ανέλυσαν τη «φιλοσοφία» σχετικά με την παρασκευή των 100% βιοαποικοδομήσιμων φυσικών προϊόντων υγιεινής και καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, αναφορικά με την ιδιαίτερη σημασία αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν για τον χρήστη αλλά και το περιβάλλον οι φυτικές πρώτες ύλες και τα βιοαποικοδομήσιμα συστατικά σε αντιδιαστολή με τα συνθετικά στοιχεία, τα πρόσθετα αλλά και τα χρώματα που (δυστυχώς) περιέχουν τα περισσότερα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Η BIOEXPO της Βαρσοβίας είναι μία διεθνής εμπορική έκθεση βιολογικών προϊόντων, στη κατηγορία των τροφίμων και μη, αποτελώντας το μεγαλύτερο γεγονός για τη βιομηχανία βιολογικών προϊόντων της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Το Αρκάδι στη Διεθνή Εμπορική Εκθεση Βιολογικών Προϊόντων Τροφίμων BIOEXPO Βαρσοβίας

Η συμμετοχή στη φετινή BIOEXPO ήταν εντυπωσιακή με πάνω από 500 εκθέτες από την Πολωνία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές , οι οποίοι παρουσίασαν μια ευρεία γκάμα βιολογικών & φυσικών προϊόντων και λύσεων στις κατηγορίες: food & drink, beauty & cleaning, biolife, ekotech, bioagro, supporting bodies.