Το φυσικό πράσινο σαπούνι που παράγουμε με αγάπη και φροντίδα από το 1946, δεν είναι μόνο η παραδοσή μας, είναι και η έμπνευσή μας. Στην προσπάθεια μας να βρούμε νέους τρόπους για να πάρει τη θέση που του αξίζει σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό, δημιουργήσαμε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη “γενιά” απορρυπαντικών, ταυτισμένη με τη φυσικότητα, για τη φροντίδα των ρούχων όλων των μελών της οικογένειας που έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Νέα Γενιά Απορρυπαντικών Αρκάδι

Νέα Γενιά Απορρυπαντικών Αρκάδι

Αυτή η κληρονομιά μας επιτρέπει να κοιτάμε ακόμα πιο μπροστά. Πιο εξωστρεφείς από ποτέ το Αρκάδι αλλάζει την εικόνα του και επανασχεδιάζει τις συσκευασίες του, για να εκφράσει ακόμα πιο καθαρά τις αξίες του στο σήμερα. Την αγνότητα, την περιβαλλοντική του συνείδηση, την αγάπη για τη φροντίδα των ρούχων όλης της οικογένειας και την Ελληνικότητα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του dna του.

Πιο σίγουροι από ποτέ, καινοτομούμε και πάλι δημιουργώντας το νέο Αρκάδι Family διπλής δράσης με λευκό σαπούνι, το πρώτο απορρυπαντικό στην Ελλάδα με ένζυμο φυτικής προέλευσης.

Νέο Αρκάδι Family Διπλής Δράσης

Νέο Αρκάδι Family Διπλής Δράσης

Η προηγμένη του φόρμουλα προσφέρει μεγάλη αποτελεσματικότητα κατά των δύσκολων λεκέδων και διακριτικό φυτικό άρωμα. Η σύνθεσή του περιέχει καθαριστικούς παράγοντες με ένζυμα φυτικής προέλευσης σε συνδυασμό με την καθαριστική δύναμη του λευκού σαπουνιού και μαλακτικό παράγοντα για περισσότερη απαλότητα. Υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο, σε οικογενειακή συσκευασία 3 lt είναι και φυσικό και οικονομικό. Ιδανικό για τη φροντίδα των ρούχων όλης της οικογένειας.

Οικογένεια προϊόντων Αρκάδι

Οικογένεια προϊόντων Αρκάδι