Τώρα το Αρκάδι Τρίμμα Παραδοσιακό κυκλοφορεί στα ράφια των super market με ανανεωμένη εμφάνιση και με δώρο μια πρακτική αντλία για να πλένετε υγιεινά και με ασφάλεια φρούτα και λαχανικά και επιφάνειες.

Για να φτιάξετε το διάλυμα, βάλτε στην αντλία μια κουταλιά της σούπας Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό, γεμίστε με νερό, ανακινείστε καλά και έτοιμο!

Ψεκάστε φρούτα και λαχανικά με το διάλυμα που ετοιμάσατε με το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό, χρησιμοποιώντας την αντλία. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και τρίβοντας ελαφρά με τα χέρια ξεπλύνετε σχολαστικά με άφθονο νερό. Το διάλυμα με Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό είναι κατάλληλο και για βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

Ψεκάστε επίσης τις επιφάνειες κοπής και τις επιφάνειες της κουζίνας που χρησιμοποιείτε για να κόβετε ή να ακουμπάτε πάνω τρόφιμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Το διάλυμα με το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό αφαιρεί με ασφάλεια το χώμα, το κερί, διάφορους μικροοργανισμούς και τυχόν υπολείμματα από γεωργικά φάρμακα και άλλα βλαβερά χημικά.

Μάθετε περισσότερα για το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό εδώ.