Αρκάδι σημαίνει αγνότητα χωρίς ψιλά γράμματα.

Αγνά προϊόντα χωρίς συνθετικά, πρόσθετα και αρώματα. Βιοαποικοδομήσιμα απορρυπαντικά με έντονη περιβαλλοντική συνείδηση, ελεγμένα και υποαλλεργικά ώστε να τα εμπιστεύεται άφοβα κάθε Ελληνική οικογένεια.

Γι’αυτό το Αρκάδι αλλάζει την εικόνα του σε επίπεδο λογοτύπου, συσκευασιών και επικοινωνίας, για να εκφράσει ακόμα πιο καθαρά τις αξίες του στο σήμερα. Την αγνότητα, την περιβαλλοντική του συνείδηση, την αγάπη για τη φροντίδα των ρούχων όλης της οικογένειας και την Ελληνικότητα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του.

Το νέο λογότυπο Αρκάδι εκφράζει όλη αυτήν την προσπάθεια ανανέωσης. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του;

  • Το έντονο ανοιξιάτικο πράσινο χρώμα που αντανακλά το δέσιμο της μάρκας με τη φύση, το περιβάλλον και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για να παρασκευάσουμε τα φυσικά μας προϊόντα.
  • Η ακανόνιστη tailor made γραμματοσειρά υπογραμμίζει τη φιλικότητα και αγνότητα ενός σύγχρονου Ελληνικού brand που ξέρει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του σήμερα
  • Το φύλλο που εσωκλείεται μέσα στα γράμματα αντιπροσωπεύει το φύλλο της ελιάς που μας χαρίζει τη χλωροφύλλη από την οποία παίρνει το χρώμα του το πράσινο σαπούνι.
    το φύλλο που εσωκλείεται μέσα στα γράμματα αντιπροσωπεύει το φύλλο της ελιάς που μας χαρίζει τη χλωροφύλλη από την οποία παίρνει το χρώμα του το πράσινο σαπούνι.
  • το -δ- που είναι ένας φόρος τιμής σε αυτό το δώρο της Ελληνικής φύσης που ονομάζεται ελαιόδεντρο
    το -δ- που είναι ένας φόρος τιμής σε αυτό το δώρο της Ελληνικής φύσης που ονομάζεται ελαιόδεντρο

Το καινούριο λογότυπο είναι μόνο η αρχή σε μια νέα προσπάθεια εξωστρέφειας που παντρεύει το χθες της παράδοσης με το σήμερα της μάρκας. Ακολουθεί η νέα γενιά προϊόντων Αρκάδι που αγκαλιάζει τις ανάγκες όλης της οικογένειας με την ίδια αγάπη και αφοσίωση μέσα από ένα πρίσμα καινοτομίας αλλά και παράδοσης 70 ολόκληρων χρόνων.

Οικογένεια προϊόντων Αρκάδι για όλην την οικογένεια.