Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών

ΝΕΟ

ΥΓΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΣΑΠΟΥΝΙ ΧΕΡΙΩΝ

Το νέο υγρό πράσινο σαπούνι με αντιβακτηριδιακό παράγοντα είναι ιδανικό για την υγιεινή, τη φροντίδα & την καθαριότητα των χεριών όλης της οικογένειας.

Η βασική του σύνθεση με πράσινο σαπούνι και αντιβακτηριδιακό παράγοντα, είναι δερματολογικά ελεγμένη και βοηθάει στην αντιμετώπιση των βακτηριδίων δρώντας καθοριστικά στην απαιτούμενη καθαριότητα των χεριών.

Περιέχει εκχύλισμα καλέντουλας που δρα αποτελεσματικά κατά πιθανών φλεγμονών, μολύνσεων ή άλλων δερματικών προβλημάτων. Παράλληλα η σύνθεσή του με φυσικό χυμό αλόης προσφέρει την απαιτούμενη
αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία και σε συνδυασμό με τη πανθενόλη προσδίδει καθημερινή απαλότητα και περιποίηση γεγονός που το καθιστά ιδανικό για συχνή χρήση, ειδικά σε μια περίοδο που το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι απαραίτητο για την προστασία μας από κάθε λογής ιούς και μολύνσεις.

Πρωτοποριακή όμως δεν είναι μόνο η σύνθεσή αλλά και η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία που είναι 100% ανακυκλώσιμη! Η κυβική συσκευασία παράγεται κατά τουλάχιστον 50%, από ανακυκλωμένα
αλιευτικά δίχτυα, κάβους και σχοινιά που μαζεύονται από την θάλασσα συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και στην προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Το νέο υγρό πράσινο σαπούνι με αντιβακτηριδιακό παράγοντα κυκλοφορεί σε συσκευασία με αντλία των 500ml και με ανταλλακτική συσκευασία επίσης των 500ml.

Vegan Πιστοποίηση Υγρό Πράσινο Σαπούνι

Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών - Οικολογικό και με αντιβακτηριδιακό παράγοντα

Αρκάδι Υγρό Σαπούνι Χεριών - Αρκάδι