Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών

ΝΕΟ

100% ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ VEGAN
ΥΓΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΧΕΡΙΩΝ,
ΜΕ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

Το νέο, 100% κατάλληλο για Vegan, υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα ΑΡΚΑΔΙ είναι ιδανικό για την υγιεινή, τη φροντίδα & την καθαριότητα των χεριών όλης της οικογένειας.

Η βασική του σύνθεση με πράσινο σαπούνι και αντιβακτηριδιακό παράγοντα, είναι δερματολογικά ελεγμένη και βοηθάει στην αντιμετώπιση των βακτηριδίων δρώντας καθοριστικά στην απαιτούμενη καθαριότητα των χεριών.

Περιέχει εκχύλισμα καλέντουλας που δρα αποτελεσματικά κατά πιθανών φλεγμονών, μολύνσεων ή άλλων δερματικών προβλημάτων. Παράλληλα η σύνθεσή του με φυσικό χυμό αλόης προσφέρει την απαιτούμενη αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία και σε συνδυασμό με τη πανθενόλη προσδίδει καθημερινή απαλότητα και περιποίηση γεγονός που το καθιστά ιδανικό για συχνή χρήση, ειδικά σε μια περίοδο που το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι απαραίτητο για την προστασία μας από κάθε λογής ιούς και μολύνσεις.

Πρωτοποριακή όμως δεν είναι μόνο η σύνθεσή αλλά και η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία που είναι 100% ανακυκλώσιμη! Η κυβική συσκευασία παράγεται κατά τουλάχιστον 50%, από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, κάβους και σχοινιά που μαζεύονται από την θάλασσα συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο και στην προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Παράλληλα, ενισχύοντας τη προσπάθεια για την απαιτούμενη καθημερινή ατομική υγιεινή και φροντίδα, το υγρό πράσινο σαπούνι χεριών διατίθεται και σε νέες συσκευασίες με πρακτικά φακελάκια μίας χρήσης (sachets) των 3ml. Πλέον όπου και αν βρισκόσαστε, στην εργασία, στο σχολείο, στην εκδρομή ή ακόμη και στο ταξίδι, θα έχετε την «on the go»… καθημερινή προστασία του υγρού πράσινου σαπουνιού χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα ΑΡΚΑΔΙ!

Το 100% κατάλληλο για Vegan, υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα ΑΡΚΑΔΙ, είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες 500 ml με ανταλλακτική φιάλη αλλά και σε συσκευασίες με πρακτικά φακελάκια μίας χρήσης (sachets) των 3ml (συσκευασία 20 τμχ), σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.

Vegan Πιστοποίηση Υγρό Πράσινο Σαπούνι

Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών - Οικολογικό και με αντιβακτηριδιακό παράγοντα

Αρκάδι Υγρό Σαπούνι Χεριών - Αρκάδι