Αρκάδι Baby Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων

Product Header Background
Αρκάδι Baby Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων

Στο Αρκάδι πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς ανάμεσα στο καλό για την υγεία μας και το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα.

Tα απορρυπαντικά Αρκάδι Baby, με ειδικά μελετημένη σύνθεση με πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, προσφέρουν 100% απαλή καθαριότητα στα βρεφικά ρούχα και εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες!

Το Αρκάδι Baby με πράσινο σαπούνι, με την ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, προσφέρει 100% απαλή καθαριότητα για τα βρεφικά ρούχα και εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες, ενώ το Αρκάδι Baby με πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς και χαμομηλιού, προσφέρει αποτελεσματική και απαλή καθαριότητα χαρίζοντας στα βρεφικά ρουχαλάκια ένα ευχάριστο ανοιξιάτικο άρωμα!

Για μοναδική απαλότητα χρησιμοποιήστε τα Αρκάδι Baby απορρυπαντικά ρούχων σε συνδυασμό με το μαλακτικό Αρκάδι Baby!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Περιέχει μεταξύ των άλλων τα παρακάτω: Τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, κάτω του 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, σαπούνι, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις. Επίσης περιέχει ένζυμα, συντηρητικά (Benzisothiazolinone, Pyrithione Sodium, Tetramethylolglycoluril), αρωματικές ουσίες.

Αρκαδι Baby Υγρο Πλυντηριου Απορρυπαντικο Ρουχων - Σαπωνοποιια Αρκαδι