Φιλοσοφία

Product Header Background

Το 1946, ένας οραματιστής επιχειρηματίας, ο Γεώργιος Μαλικούτης, γόνος ιστορικής οικογένειας της Κρήτης και ανήσυχο, πρωτοπόρο πνεύμα, ιδρύει την σαπωνοποιία με την επωνυμία «Αρκάδι». Η ονομασία δόθηκε για να τιμηθεί η ιστορική Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, αλλά και η ομώνυμη επαρχία ονομαστή για την ελαιοπαραγωγή της. ​Από τότε μέχρι σήμερα, το Αρκάδι παράγει με την ίδια αυθεντική συνταγή σαπούνια σε μπάρες και σε τρίμμα: φυσικά προϊόντα καθαριότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, που παράγονται στην Ελλάδα με αγνές πρώτες ύλες χωρίς συνθετικά, πρόσθετα, χρώματα και αρώματα, ενώ το motto του ιδρυτή είναι εκείνο που ακόμη και σήμερα καθοδηγεί το AΡΚΑΔΙ:​ “Ελιά σημαίνει ζωή, τροφή, φροντίδα. Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς την ελιά!

Το ταξίδι του Αρκάδι συνεχίζεται, πάντοτε εστιασμένο στην φιλοσοφία του ιδρυτή του για την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και την αγνότητα των πρώτων υλών, ενώ η ελιά, το πράσινο σαπούνι και τα συστατικά από την Ελληνική φύση αποτελούν τον πυρήνα όλων των συνταγών!

Ειδικά στην σημερινή εποχή, με τους καταναλωτές θέλουν να νιώθουν ότι κάνουν το σωστό για την υγεία τους και το περιβάλλον μέσα από τα προϊόντα που επιλέγουν, χωρίς να πρέπει να συμβιβάζονται στην αποτελεσματική καθαριότητα, το ΑΡΚΑΔΙ είναι πιο σύγχρονο από ποτέ!

Στο Αρκάδι πιστεύουμε πως δε χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς ανάμεσα στο καλό για την υγεία μας & το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα, γι’ αυτό το Αρκάδι έχει αναδειχθεί στο ελληνικό brand πρωταγωνιστής στο χώρο του φυσικού homecare!

Αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης με σύγχρονους τρόπους, το Αρκάδι αποτελεί την κορυφαία επιλογή των καταναλωτών που αναζητούν βιώσιμες λύσεις με οικολογικό χαρακτήρα, ενώ ταυτίζεται με την σύγχρονη αξιοποίηση των φυσικών συστατικών, αποδεικνύοντας ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ μπορεί να φέρει ασφαλή και εξαιρετικά αποτελέσματα, στην φροντίδα και την καθαριότητα του σπιτιού μας!