Παραδοσιακό Τρίμμα

Αρκάδι Classic Τρίμμα Πράσινου Σαπουνιού

Το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό είναι αγνό τρίμμα πράσινου σαπουνιού. Είναι ένα ιδανικό “πολυκαθαριστικό” για όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός νοικοκυριού σε θέματα υγιεινής και καθαριότητας. Όπως και το πράσινο σαπούνι παρασκευάζεται από λιπαρά οξέα πυρηνέλεαιου και παίρνει το χρώμα του από τη χλωροφύλλη της ελιάς.

Το Αρκάδι Τρίμμα Παραδοσιακό διαθέτει απολυμαντικές ιδιότητες που καθιστούν ιδανική τη χρήση του για την καθαριότητα επιφανειών πάσης φύσεως και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα με το Αρκάδι Τρίμμα Παραδοσιακό μπορείτε να πλύνετε από ρούχα στο χέρι μέχρι επιφάνειες, πατώματα, χαλιά, νεροχύτες, λεκάνες, σκεύη μαγειρικής, χαλιά και να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και σαν φυτοφάρμακο. Αρκεί μια κουταλιά της σούπας Αρκάδι Τρίμμα Παραδοσιακό διαλυμένη σε ένα λίτρο χλιαρού νερού για να κάνει θαύματα.

Τώρα το Αρκάδι Τρίμμα Παραδοσιακό κυκλοφορεί στα ράφια των super market σε νέα ανανεωμένη συσκευασία με δώρο μία πρακτική αντλία για να πλένετε υγιεινά και με ασφάλεια φρούτα, λαχανικά καθώς και όλες τις επιφάνειες της κουζίνας.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Αρκάδι Παραδοσιακό Τρίμμα με Αντιβακτηριακο Παραγοντα

Αρκάδι Classic Παραδοσιακό Τρίμμα Σαπουνιού - Σαπωνοποιια ΑρκαδιΑρκάδι Classic Παραδοσιακό Τρίμμα Σαπουνιού - Σαπωνοποιια Αρκαδι