Πιστοποιήσεις

Πιστοποιητικά ποιότητας

Στο πέρασμα των χρόνων έχουμε βραβευτεί με διάφορες πιστοποιήσεις / διαπιστεύσεις τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας και των πρώτων υλών που επιλέγουμε, όσο και για την καλή λειτουργία των χώρων εργασίας μας και παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα της οικογένειας “Αρκάδι” είναι βασισμένα και πιστοποιημένα από τις διατάξεις του Γ.X. του Κράτους, καθώς και από Ευρωπαϊκούς Διεθνείς Οργανισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι δε δοκιμάζονται σε ζώα.

Πράσινο Σαπούνι Αρκάδι Πιστοποιητικό Ποιότητας
Πράσινο Σαπούνι Αρκάδι Πιστοποιητικό Ποιότητας

100% Κατάλληλα για Vegan

Τα Ελληνικά, καινοτόμα, φυσικά απορρυπαντικά, προϊόντα καθαριότητας αλλά και προσωπικής περιποίησης & υγιεινής ΑΡΚΑΔΙ, αναγνωρίστηκαν ως 100% κατάλληλα για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρουν κανενός είδους ζωικό παράγωγο, συσκευάζονται σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδια τα τελικά προϊόντα, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Πλέον τα γνωστά Ελληνικά προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ, όπως το Family υγρό πλυντηρίου διπλής δράσης με λευκό σαπούνι (το πρώτο απορρυπαντικό & μαλακτικό μαζί), το Baby υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι, το Baby μαλακτικό υγρό με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, η Baby πράσινη σκόνη πλυντηρίου,αλλά και το Classic πράσινο Σαπούνι, εξελίσσονται και προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στις ανάγκες του σήμερα για την αγνότητα, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και την αγάπη για τη φροντίδα των ρούχων και την καθαριότητα όλης της οικογένειας! Εκτός από την αναγνώριση τους ως 100% κατάλληλων για Vegan, περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι ΥΠΟ αλλεργικά & δερματολογικά ελεγμένα (ανά είδος), δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH (ανά είδος), δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχουν ελεγχθεί ή δοκιμαστεί σε ζώα.

Τα Ελληνικά, καινοτόμα, φυσικά απορρυπαντικά, προϊόντα καθαριότητας αλλά κα προσωπικής περιποίησης & υγιεινής ΑΡΚΑΔΙ, είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.