Ανακοινώθηκαν οι νικητές των φετινών Green Awards #greenawardsgr

Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα, τα GREEN
AWARDS
, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.greenawards.gr

H Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αναφέρει στο χαιρετιστήριο μήνυμά της: «Βιώσιμη κοινωνία είναι αυτή που πλαισιώνεται από πρωτοπόρες πράσινες τεχνολογίες εμπνευσμένους επιχειρηματίες και καινοτόμες startup επιχειρήσεις. Η κυκλική οικονομία στηρίζεται στα λαμπρά μυαλά πίσω από τα πράσινα επιτεύγματα που είναι οι ήρωες του σήμερα και τους αξίζει μια θέση στο προσκήνιο. Γι’ αυτό και τα Green Awards γιορτάζουν παρουσιάζοντας τις πιο καινοτόμες πράσινες σκέψεις, συντονιστές, μέντορες, στοχαστές πίσω από όλα τα πράσινα αυτά επιτεύγματα και eco living στη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες εσάς που συμμετείχατε στην ευγενή άμυλα ου συναγωνισμού των Green Awards. Σε μια χρονιά που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει».

PLATINUM AWARDS

Με την κορυφαία διάκριση τα Green Awards επιβράβευσαν τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης δίνοντας στις υποψηφιότητες με την μεγαλύτερη βαθμολογία τα Platinum βραβεία.

Στον Πυλώνα Green Products, το Platinum βραβείο απέσπασε το Αρκάδι Υγρό Πράσινο Σαπούνι Χεριών με Αντιβακτηριδιακό Παράγοντα από τηνΑΡΚΑΔΙ. Στον Πυλώνα Green Services, το Platinum βραβείο απέσπασε το Kallichoron Art Boutique Hotel της ΚΑΛΛΙΧΩΡΟΝ. Τέλος στον Πυλώνα Sustainable Development / Operations / Technology το Platinum βραβείο απέσπασε η green startup BlueCycle: Beyond Marine Plastic Waste.

Την αξιολόγηση των Green Awards ανέλαβαν 33 διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες από τον χώρο της Οικολογίας, της Βιωσιμότητας, του Περιβάλλοντος και της Αειφορίας.

Τα Green Awards διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS υπό τις αιγίδες του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και της Ένωση Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στις εταιρίες που αποφάσισαν να συμμετέχουν στα Green Awards και σε μια απροσδόκητα δύσκολη χρονιά, διατήρησαν την αισιοδοξία και τις θετικές προοπτικές για τον πλανήτη μας, αναδεικνύοντας αντίστοιχα green προϊόντα, διαδικασίες και υπηρεσίες.

*Επισκεφθείτε το site των βραβείων www.greenawards.gr προκειμένου να δείτε περισσότερες
πληροφορίες για τη διοργάνωση, αναλυτικά τους νικητές και βίντεο.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ.