Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα

Product Header Background

Στο Αρκάδι εστιάζουμε έμπρακτα στον σεβασμό προς την φύση και το περιβάλλον, φροντίζοντας να συμμορφωνόμαστε πλήρως με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία, ενώ στο επίκεντρο των επιλογών μας είναι η υιοθέτηση αειφόρων πρακτικών, για να συμβάλλουμε σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό:

  • Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη προϊόντων με συνθέσεις υψηλής ποιότητας, που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας εγγυώμενες υψηλή αποτελεσματικότητα ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως τα νέα Απορρυπαντικά Αρκάδι Plant Active που είναι αποτελεσματικά από τους 30οC.
  • Οι περισσότερες συσκευασίες των υγρών προϊόντων Αρκάδι παράγονται είτε από ανακυκλωμένο πλαστικό, από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα ή δίχτυα από γεωργικές εργασίες, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα μέγιστα στην προστασία του θαλάσσιου υδάτινου στοιχείου.* Οι συσκευασίες των προϊόντων Αρκάδι είναι 100% ανακυκλώσιμες**.
  • Ταυτόχρονα, ακολουθώντας την zero plastic φιλοσοφία αναφορικά με το packaging των σαπουνιών μας, τα σαπούνια σε μπάρες Αρκάδι διατίθενται πλέον σε χάρτινη συσκευασία, εξοικονομώντας 3,5 τόνους πλαστικού ανά έτος.
  • Τα νέα υγρά πιάτων Αρκάδι έρχονται σε πρακτικές, επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με αντλία που συνοδεύονται από ανταλλακτικά σακουλάκια refill με 80% λιγότερο πλαστικό.

Μέλημά μας στο Αρκάδι είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς, μειώνοντας το περιβαλλοντικό το αποτύπωμα των δραστηριοτήτων και των παραγόμενων προϊόντων μας. Για αυτό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σταθερά σε νέες, ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, με στόχο μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

*Οι συσκευασίες από ανακυκλωμένα δίχτυα παράγονται κατά τουλάχιστον 50% από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, κάβους και καραβόσχοινα, ή τουλάχιστον κατά 50% ανακυκλωμένα δίχτυα από γεωργικές εργασίες όπως η συγκομιδή καρπών.

**Συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στις ετικέτες των προϊόντων.