Τώρα το Αρκάδι Τρίμμα Παραδοσιακό κυκλοφορεί στα ράφια των super market με ανανεωμένη εμφάνιση και με δώρο μια πρακτική αντλία για να πλένετε υγιεινά και με ασφάλεια φρούτα και λαχανικά και επιφάνειες.

Για να φτιάξετε το διάλυμα, βάλτε στην αντλία μια κουταλιά της σούπας Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό, γεμίστε με νερό, ανακινείστε καλά και έτοιμο!

Ψεκάστε φρούτα και λαχανικά με το διάλυμα που ετοιμάσατε με το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό, χρησιμοποιώντας την αντλία. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και τρίβοντας ελαφρά με τα χέρια ξεπλύνετε σχολαστικά με άφθονο νερό. Το διάλυμα με Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό είναι κατάλληλο και για βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

Ψεκάστε επίσης τις επιφάνειες κοπής και τις επιφάνειες της κουζίνας που χρησιμοποιείτε για να κόβετε ή να ακουμπάτε πάνω τρόφιμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Το διάλυμα με το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό αφαιρεί με ασφάλεια το χώμα, το κερί, διάφορους μικροοργανισμούς και τυχόν υπολείμματα από γεωργικά φάρμακα και άλλα βλαβερά χημικά.

Το 100% φυσικό, Αρκάδι Παραδοσιακό τρίμμα πράσινου σαπουνιού παράγεται στην Ελλάδα, δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν επηρεάζει το pH του δέρματος, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα, και κυρίως δοκιμαστεί σε ζώα.

Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των πατωμάτων, των χαλιών, των ειδών υγιεινής, τους νεροχυτών και των σκευών μαγειρικής.

Το Αρκάδι Παραδοσιακό τρίμμα πράσινου σαπουνιού με ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 750gr με δώρο πάντα τη πρακτική αντλία ψεκασμού σε όλα τα Super Market και σε e-shops.

Μάθετε περισσότερα για το Αρκάδι Tρίμμα Παραδοσιακό εδώ.